Onze klanten doen hun verhaal

Paul de Gheldere had een plan. Hij wilde een woning bouwen die solide en future-proof was. In verschillende opzichten. Op aanraden van zijn architect trok hij daarop naar Danilith. Hij was direct verkocht. Een coup de foudre.
Het verhaal van Paul
Dat je ook als jong koppel met bouwplannen bij Danilith terechtkunt, toont het verhaal van Bart (33) en zijn vriendin. Het speelt zich af in Meerbeke, en begint op heel bijzondere manier...
Het gezin van Bart uit Meerbeke
Al meer dan 30 jaar is Pierre in de ban van het Danilith bouwsysteem. In 2017, met zijn pensioen in zicht, besloten hij en zijn vrouw Jacqueline de stap te zetten. Ze verhuisden van Brussel naar het platteland en zetten er op hun eigen bouwgrond de woning van zijn dromen. Met Danilith.
Het verhaal van de familie Groutaers
Wie met Danilith bouwt, hoeft zich geen zorgen te maken. Nancy (44) kan het weten. Ze was al de vijfde in de familie Peetermans die in het Brabantse Gooik voor Danilith koos. “Mijn ouders, twee nonkels en zus hadden er al mee gebouwd en waren zeer tevreden over het resultaat. Het was voor ons dus een logische keuze.”
Familie Peetermans koos voor Danilith
Ze wilden graag in dezelfde buurt blijven. Het werd dezelfde straat. Ze dachten aan een woning voor twee. Het werd een gezinswoning waar de kleinkinderen met plezier komen logeren. De samenwerking met Danilith heeft Hilde en Herman meer opgebracht dan ze hadden verwacht.
Het verhaal van Herman & Hilde Hadermann
Marcel Vercauteren verkocht twee jaar geleden zijn bedrijf in landbouwmachines in Belsele. Op zijn eigen bouwgrond naast de zaak bouwde hij een nieuwe woning met Danilith. Waarom Danilith, Marcel?
Het verhaal van Marcel Vercauteren