Benieuwd naar
jouw toekomst?

Al meer dan 100 jaar bouwt bouwonderneming Danilith nieuwbouwwoningen en appartementen. We doen dat volgens een eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen je budget de gewenste Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning. Aan jou de keuze.

Onze realisaties

Bouw je nu à la carte of kies je voor een comfortwoning?
Laat je inspireren door onze Home made Homes…

Daniel , Sint-Laureins
Liam , Kortrijk
Olivia , Burst
Tim , Merelbeke
Amelia , Liedekerke
Jack , Anzegem
Joleen , Diepenbeek
Rose , Merchtem
Ella , Kieldrecht
Michael , Deinze
Dex , Rotselaar
Abby , Puurs
Loïs , Nazareth
Jacob , Sijsele
Charlie , Lier
Lewis , Baasrode
Lynn , Moregem
Danilith kijkwoning , Wortegem-Petegem
June , Veurne
Landa , Kruisem
Glenn , Eeklo
Luke , Gent
Jade , Wortegem-Petegem
Instapklare sleutel op de deur woningen voor ieders budget
Dudley (Comfort) , Wommelgem
kinderdagverblijf , Wetteren
Charles , Laarne

Download onze brochure

Meer weten over de Home Made Homes van bouwonderneming Danilith? Download nu je gratis A la carte of Comfort brochure. Ontvang je ze liever bij jouw thuis? Geen enkel probleem, we bezorgen je ze meteen.

Download hier

Home my god!

Ontdek alle verrassende voordelen van ons Home Made Home Bouwsysteem. Wilt u meer te weten komen over ons uniek bouwsysteem? Of wilt u graag het Danilith Home made Homes concept van dichtbij ervaren?

Lees meer

Onze tevreden klanten

Paul de Gheldere had een plan. Hij wilde een woning bouwen die solide en future-proof was. In verschillende opzichten. Op aanraden van zijn architect trok hij daarop naar Danilith. Hij was direct verkocht. Een coup de foudre.
Het verhaal van Paul
Dat je ook als jong koppel met bouwplannen bij Danilith terechtkunt, toont het verhaal van Bart (33) en zijn vriendin. Het speelt zich af in Meerbeke, en begint op heel bijzondere manier...
Het gezin van Bart uit Meerbeke
Marcel Vercauteren verkocht twee jaar geleden zijn bedrijf in landbouwmachines in Belsele. Op zijn eigen bouwgrond naast de zaak bouwde hij een nieuwe woning met Danilith. Waarom Danilith, Marcel?
Het verhaal van Marcel Vercauteren
Wie met Danilith bouwt, hoeft zich geen zorgen te maken. Nancy (44) kan het weten. Ze was al de vijfde in de familie Peetermans die in het Brabantse Gooik voor Danilith koos. “Mijn ouders, twee nonkels en zus hadden er al mee gebouwd en waren zeer tevreden over het resultaat. Het was voor ons dus een logische keuze.”
Familie Peetermans koos voor Danilith
Al meer dan 30 jaar is Pierre in de ban van het Danilith bouwsysteem. In 2017, met zijn pensioen in zicht, besloten hij en zijn vrouw Jacqueline de stap te zetten. Ze verhuisden van Brussel naar het platteland en zetten er op hun eigen bouwgrond de woning van zijn dromen. Met Danilith.
Het verhaal van de familie Groutaers
Ze wilden graag in dezelfde buurt blijven. Het werd dezelfde straat. Ze dachten aan een woning voor twee. Het werd een gezinswoning waar de kleinkinderen met plezier komen logeren. De samenwerking met Danilith heeft Hilde en Herman meer opgebracht dan ze hadden verwacht.
Het verhaal van Herman & Hilde Hadermann

Jouw Home made Home ontdekken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf zo altijd als eerste op de hoogte!

Download onze brochure

Meer weten over de Home Made Homes van bouwonderneming Danilith? Download nu je gratis A la carte of Comfort brochure. Ontvang je ze liever bij jouw thuis? Geen enkel probleem, we bezorgen je ze meteen.

Download hier