WOONPROJECTEN

Je wil kopen

Zoek een woning of bouwgrond in je buurt:
Type

Een huis kopen, een geschikte bouwgrond vinden of een nieuwbouwproject zoeken waar je een echte thuis van maakt. Bouwonderneming Danilith heeft vast een Home made Home op jouw maat. Ontdek hier onze energiezuinige woningen en betaalbare bouwgronden.

BOUWEN

Je wil bouwen

Bouw à la carte

Met de à la carte formule bouw je volledig in je eigen stijl. Van de eerste steen tot de sleutel op de deur: het hele bouwproces verloopt professioneel en met respect voor de afgesproken bouwtermijn.

Bouwen in het comfort aanbod

Bouwen volgens een vast ontwerp met een vast budget en toch duurzaam wonen? Ons aanbod Comfort-woningen is heel uitgebreid: voor elke stijl, oppervlakte en budget vind je de juiste typewoning.

Thumbnail

Sloop- en heropbouw:

een vlot verloop vanaf de sloop

Van oud naar nieuw in 6 maanden, en mooi meegenomen: aan 6% BTW

Meer info over sloop -en heropbouw

Brochures

Meer informatie over Danilith of onze bouwformules? Vraag gratis en vrijblijvend een brochure aan!

Meer informatie

Your Home made Home met bouwonderneming Danilith

Al 100 jaar bouwt bouwonderneming Danilith nieuwbouwwoningen en appartementen. We doen dat volgens een eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen je budget de gewenste Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning. Aan jou de keuze.

Danilith bouwonderneming Werkwijze