Investeren

Waarom investeren in nieuwbouw vastgoed?

Waarom zou je vandaag niet investeren in vastgoed? Wie een mooi rendement zoekt voor zijn spaargeld, zijn vermogen wil spreiden en de beurs een stap te ver vindt, is altijd goed af met investeringsvastgoed.

Een veilig rendement

De vastgoedmarkt is een stabiele markt. De prijzen blijven op een constant hoog niveau presteren. Jouw investering brengt dus niet alleen vandaag op, bij verhuur van jouw pand. Ook later, bij een eventuele verkoop, haal je er meerwaarde uit.

Geen verhuurzorgen

De vraag naar kwalitatieve, duurzame nieuwbouw huurwoningen en -appartementen is bijzonder groot. Mits je de juiste locatie uitkiest, ben je de komende jaren verzekerd van mooie huuropbrengsten. Die zijn bovendien beschermd tegen inflatie omdat de huurprijzen aangepast worden aan de index.

Waarom kiezen voor investeringsvastgoed van Danilith?

Investeren in vastgoed doe je niet zomaar. Het vraagt om een grondige voorbereiding en een goede begeleiding. Het gaat tenslotte om een belangrijke financiële beslissing. Met onze kennis, ervaring en aanpak zorgen we ervoor dat jouw investering vanaf dag 1 rendeert.

Vlot bouwproces

Een nieuwbouwwoning bouwen met Danilith is no stress. Dankzij ons Home made Homesbouwsysteem kun je rekenen op een zeer vlot bouwproces zodat je snel van jouw huuropbrengsten kunt genieten. Wij volgen alles bovendien van A tot Z voor je op.

De juiste locatie

We kiezen onze locaties altijd uit met het oog op een vlotte verhuurbaarheid. Onze nieuwbouwprojecten zijn goed bereikbaar en liggen op plaatsen die aantrekkelijk zijn voor toekomstige huurders.

Kwalitatief vastgoed

Dankzij het gebruik van traditionele bouwmaterialen en een kwalitatieve afwerking is een Danilith Home made Home een duurzame investering : instapklaar en dus meteen verhuurklaar! Nieuwbouw betekent ook: geen zorgen van grote onderhoudswerken, hogere huurprijzen en dus meer zekerheid op lange termijn.

100 jaar ervaring

Last but not least: Danilith is al 100 jaar een referentie in de bouwwereld. We kennen de markt als geen ander en hebben met ons unieke bouwsysteem duurzaam bouwen mee voor iedereen bereikbaar gemaakt. Een betrouwbare bouwpartner!

Ontdek ons investeringsvastgoed