Waarom kiezen voor Danilith?

Onze 250 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om sleutel-op-de-deurwoningen van topkwaliteit af te leveren. Ondertussen staat de teller op maar liefst 17.000 correct geleverde woningen en daar komen elk jaar een 200-tal exemplaren bij. Numbers don’t lie! Nog niet helemaal overtuigd? Ontdek het ideale ‘Danilith recept’ voor jouw Home made Home.

1. 100+ jaar ervaring

We bouwen al meer dan 100 jaar woningen en appartementen in systeembouw. Die rijke ervaring wordt telkens zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. De nodige kennis en knowhow zijn hier dus absoluut aanwezig! Bovendien kan je tijdens de hele bouwperiode rekenen op persoonlijk en professioneel advies.

2. Familiebedrijf

Huizen bouwen zit in ons bloed. Van meubelmaker-schrijnwerker Octaaf Delmulle in 1921 en zijn zoon Daniël die het unieke Danilith-bouwsysteem uitvond, tot de vierde generatie die nu gepassioneerd aan het roer staat. Michiel, Cilia, Lucas, Carlo en Chiara zien vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

3. Energiezuinig en kwalitatief

Danilith woningen voldoen aan de strengste energienormen dankzij efficiënte muur- en dakisolatie. Van ‘koudebruggen’ is geen sprake en de nieuwste EPB-normen worden moeiteloos afgevinkt. Dankzij de volledig en correct uitgevoerde isolatie, de perfecte luchtdichtheid, super-isolerend glas kunnen de lage energiewoningen met minimale kosten verwarmd worden. Duurzaamheid: check!

Daarnaast gebruiken we materialen van topkwaliteit en de modernste productietechnieken. Op lange termijn creëer je door deze zaken een grote meerwaarde op je woning.

4. Unieke bouwmethode

Daniël Delmulle vond in de gouden jaren 60 het unieke Danilith-bouwsysteem uit: traditioneel geprefabriceerd wonen. Ondertussen bevindt er zich in onze ateliers een sterk geautomatiseerd bouwsysteem waarmee we veel tijd besparen. Er zijn namelijk geen invloeden van buitenaf zoals regen, vorst … die de bouw kunnen vertragen. Je krijgt dus een kortere bouwtermijn en een op voorhand afgesproken, correcte timing.

Ook kan dankzij deze bouwmethode een vast budget gehanteerd worden. Geen financiële verrassingen bij Danilith!

5. Opvolging van A tot Z

Heb je geen zin of tijd om veel energie te steken in de bouw van je huis? Dan is sleutel op de deur de perfecte formule voor jou!

Sleutel-op-de-deur wil zeggen dat wij als bouwonderneming het volledige bouwproces coördineren. Van de uitvoering van de werken tot de afwerking van je huis. Bovendien heb je maar 1 contactpersoon, de werfleider. Die volgt de bouw met arendsogen op en zorgt ervoor dat alles volgens afgesproken timing en budget verloopt. Hij houdt jou ook op de hoogte van het bouwproces. Kortom: wij zorgen ervoor dat je er zo min mogelijk tijd in moet steken, zodat je je volledig kan focussen op je gezin en de naderende verhuizing.