Sleutel op de deur woningen te koop

Deel dit artikel op

Sleutel op de deur woning te koop nieuwbouwwoning Danilith

Sleutel op de deur woningen te koop

Op zoek naar een moderne nieuwbouwwoning die voldoet aan de strengste energienormen en uitgerust is met alle comfort? In ons aanbod vind je vast een nieuwe woning. Lees hier meer.

Sleutel op de deur aanbod

Danilith staat in voor het volledige bouwproces van een woning, waardoor we de bouwtermijn beperken en de kwaliteit continu monitoren en waarborgen. Dit principe noemen we ook sleutel op de deur.

De mate van afwerking van de sleutel op de deur woningen kan je zelf kiezen:

  • Afwerkingsklaar: ideaal voor wie handig is en zelf tijd kan vrijmaken voor de binnenafwerking van de woning.
  • Instapklaar: wij werken de woning volledig af. Jij moet enkel nog je koffers pakken en verhuizen.

Een sleutel op de deur woning kopen? Ontdek hier ons aanbod.

Naast ons aanbod nieuwbouwwoningen, hebben we ook een aantal nieuwbouwappartementen te koop.

Uniek, kwalitatief bouwsysteem

Danilith staat niet alleen in voor het volledige bouwproces, we bouwen onze woningen ook volgens een uniek bouwsysteem dat we verder geperfectioneerd hebben. Dit bouwsysteem noemen we prefab bouwen of systeembouw.

Prefab bouwen houdt in dat we woningen bouwen met traditionele materialen via een geautomatiseerd proces. De productie van de muren, de plaatsing van het schrijnwerk, de productie van de dakpanelen en de afwerking van de gevels gebeurt allemaal in onze ateliers. Vertragingen door het slechte weer zijn zo uitgesloten.

Liever bouwen?

Naast ons aanbod sleutel op de deur woningen die te koop staan, kan je bij Danilith ook steeds terecht voor het bouwen van een nieuwbouwwoning. Wij bieden hierbij 2 interessante bouwformules aan:

Ook hier kan je telkens de mate van afwerking kiezen en heb je 1 vertrouwd contactpersoon bij wie je terecht kan voor alle vragen.

Je kan bouwen op eigen bouwgrond of op bouwgrond uit ons aanbod.

Kiezen voor sleutel op de deur bouwfirma Danilith

Kiezen voor Danilith is kiezen voor een kwalitatieve, energiezuinige nieuwbouwwoning en een zorgeloze aanpak. Je kan sleutel op de deur woningen en bouwgrond kopen of een nieuwe woning met ons bouwen volgens de Comfort formule of À la carte formule.

De Danilith-aanpak in de praktijk ervaren? Bezoek onze kijkwoning in Wortegem-Petegem, bekijk onze referenties of vraag de gratis brochure aan.

Persoonlijk advies of een afspraak? Contacteer ons hier.

Kom ons ontdekken

Naast onze kijkwoningdagen kan je Danilith ook ontdekken op één van onderstaande events. Tot binnenkort!

  • Opendeurdagen op zaterdag 21 en zondag 22 september van 13 tot 17 uur !