Hoe wordt een sleutel op de deur woning gemaakt?

Deel dit artikel op

Een sleutel op de deur woning bouwen heeft heel wat voordelen. Je kiest de bouwstijl die jij wil, de werken gaan vooruit, je bent zeker van de kwaliteit van de gebruikte technieken en materialen en je weet op voorhand precies hoeveel je droomwoning kost. Toch als je voor een Home made Home woning van Danilith kiest. Benieuwd hoe wij werken?

Persoonlijke begeleiding door het bouwproces

Danilith staat al meer dan 95 jaar en 4 generaties in het vak. Met onze rijke ervaring weten we dan ook perfect hoe een kwalitatieve sleutel op de deur woning gemaakt wordt. Of je nu een woning volgens eigen plan wil werken of volgens een vast ontwerp. Jij kiest zelf hoe en in welke stijl je wil bouwen. Al van bij de start helpen we je de ideale sleutel op de deur woning te vinden. Met de À la carte formule krijg je volledig carte blanche en in ons Comfort aanbod vind je 22 typewoningen. Eenmaal je keuze gemaakt, begeleiden we je persoonlijk doorheen het hele bouwproces: je hebt 1 aanspreekpunt die alle werken coördineert. Zorgeloos bouwen noemen we dat.

Uniek geautomatiseerd bouwsysteem

Waarin Danilith pas echt het verschil maakt, is het bouwsysteem. Met dit zelf ontwikkelde geautomatiseerde bouwsysteem kunnen we een groot deel van elke sleutel op de deur woning binnen, in het atelier, maken. Onlangs namen we hiervoor een nieuwe steenlegmachine in gebruik. Eén plaatsingsrobot kan nu maar liefst 36 halve stenen per minuut verwerken. Zo werken we de gevels van de woning snel en zonder onderbrekingen (door slecht weer) af. Pas als het schrijnwerk en de ramen erin zitten, gaat alles naar de werf en zetten we de gevels en het dak in elkaar. Het dak hebben we ondertussen ook in onze ateliers opgebouwd. Kortom, met dit bouwsysteem ben je zeker van een hoge, gecontroleerde kwaliteit en een snelle oplevering.

Benieuwd hoe we werken? Bekijk hier de video.

Bezoek ons atelier

Heb je bouwplannen of wens je met een groep of vereniging een bezoek te brengen aan onze ateliers in Wortegem-Petegem? We geven je graag een rondleiding op maat! Ontdek ons uniek geautomatiseerd bouwsysteem en maak nu een afspraak via onze infolijn op het nummer +32 56 69 42 00.

Meer informatie

Meer weten?

Wil je weten wat Danilith voor jou kan betekenen? Hoe je met ons bouwsysteem een energiezuinige en duurzame Home made Home kan bouwen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ook altijd een kijkje nemen bij onze referenties of een gratis brochure aanvragen.

Contacteer ons

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Lasne (Route de Beaumont 2B)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)