Het zijn weer Kijkwoningdagen!

Deel dit artikel op

Bouwonderneming Danilith BEN Kijkwoning

Altijd al eens willen binnenkijken in een huisgemaakte kwaliteitswoning van Danilith? Of wil je eindelijk weten hoe je met ons bouwsysteem bijna-energieneutraal kan bouwen? Kom dan op zaterdag 24 en zondag 25 oktober van 11u tot 16u naar onze Kijkwoningdagen en breng een bezoekje aan een van onze kijkwoningen of -appartementen.

Waarom loont het de moeite om langs te komen?

Je hebt meer dan 1 reden om onze kijkwoningen te bezoeken.

  • Je ontdekt met eigen ogen de kwaliteit van onze woningen. En je zal zien: van de gebruikte materialen en technieken tot de afwerking… alles is top!
  • Tijdens de Kijkwoningdagen heb je de keuze uit verschillende woningen, in elke stijl en budgetklasse. Een nieuwbouwappartement, een woning gebouwd volgens eigen plan,... We hebben gezorgd voor de nodige variatie.
  • In het weekend van 24 en 25 oktober zetten we de deuren open van enkele van onze BEN-woningen. Het is het ideale moment om informatie en advies in te winnen over bijna-energieneutraal bouwen.
  • Je komt op de Kijkwoningdagen alles te weten over ons bijzondere bouwsysteem en onze adviseurs helpen je persoonlijk verder met al je vragen. We vertellen je met plezier hoe we van jouw woondroom een droomwoning kunnen maken.

Mis deze kans niet. Maak snel een afspraak.

Kijk hier voor de deelnemende Home made Home kijkwoningen. Om je bezoek veilig en volgens de regels te laten verlopen, vragen we je wel tijdig een afspraak te maken. Dat kan eenvoudig via het daartoe bestemde formulier.

Afspraak maken

Tot binnenkort!

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)