Een woning bouwen zonder stress? Kies sleutel op de deur!

Deel dit artikel op

huis bouwen zonder stress zorgeloos bouwen realisatie danilith

Een woning bouwen zonder stress? Kies sleutel op de deur!

Het bouwen van een huis bezorgt de meeste mensen heel wat stress. Zie jij ook op tegen de rompslomp van een nieuwbouw, reken dan op het sleutel op de deur-concept van bouwonderneming Danilith. Wij staan in voor het volledige bouwproject, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met je verhuizing!

Sleutel op de deur?

Niet iedereen heeft tijd of zin om veel energie te steken in het bouwen van een huis. Ben jij ook druk met je job, kinderen, sport of hobby’s en zou je je bouwproject liever uit handen geven? Dan is sleutel op de deur de perfecte formule voor jou!

Sleutel op de deur wil zeggen dat 1 bouwonderneming het volledige bouwproces coördineert. Van de uitvoering van de werken tot de afwerking van je huis. De bouw gebeurt bovendien binnen een vooraf vastgelegde bouwtermijn en budget. Na afloop van de werken hoef je alleen nog maar je koffers te pakken en je instapklare woning te betrekken. Zorgeloos bouwen noemen we dit.

Wil je geld besparen en ben je zelf handig, dan kan je ook kiezen voor een afwerkingsklare woning. In dat geval sta je zelf in voor de binnenafwerking.

1 project, 1 aanspreekpunt

Het grote voordeel van een sleutel op de deur-huis bouwen is dat je maar 1 contactpersoon hebt. De werfleider volgt de bouw met arendsogen op en zorgt ervoor dat alles verloopt volgens afgesproken timing en budget. Hij houdt jou ook op de hoogte van het bouwproces en is altijd bereikbaar als je vragen hebt. Natuurlijk mag je altijd de werf bezoeken, maar het hoeft niet. Wij zorgen ervoor dat jij zo min mogelijk tijd in de bouw moet steken, zodat je je volledig kan focussen op je gezin en de naderende verhuizing.

Daniliths unieke bouwsysteem

Bouwen zonder stress betekent ook snel bouwen. Niemand zit immers te wachten op een bouwproject dat jaren aansleept. Wat Danilith uniek maakt, is het geautomatiseerde bouwsysteem waarmee we veel tijd besparen. We bouwen namelijk een groot deel van je woning binnen, in ons atelier. Hier hebben we geen last van regen, wind, vorst, vandalisme of andere factoren die de bouw kunnen vertragen. De afwerking van de gevelelementen gebeurt manueel. Vervolgens brengen we alle bouwelementen over naar de werf, waar onze vakmannen je woning monteren.

Kies je bouwformule

Bij Danilith kan je kiezen tussen verschillende bouwformules: Comfort en À la carte.

De Comfort-formule is aangewezen als je wilt bouwen met een beperkter budget. De prijs van onze 26 typewoningen begint bij € 145.420, btw inbegrepen. Comfort-woningen bestaan in een variatie van stijlen, van bungalow over gezinswoning tot pastorie. Er zit zeker ook een woning voor jou tussen!

Wil je toch meer keuzevrijheid, dan kan je À la carte bouwen. Zo geniet je van een onbeperkte vrijheid.

Wil je liever niet bouwen, dan kan je altijd nog een huis kopen bij Danilith.

> Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure aan.

Benieuwd? Bezoek onze kijkwoning!

Wil je een huis bouwen zonder stress, maar vraag je je toch nog af of een sleutel op de deur-woning iets voor jou is? Breng dan een bezoek aan onze kijkwoning in Wortegem-Petegem. Dit is een bijna-energieneutrale of BEN-woning die beschikt over de modernste technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica. Een energienorm waaraan vanaf 2021 alle nieuwbouwwoningen moeten voldoen. Je kan elke zaterdag en zondag (behalve feestdagen en vakantieperiodes) langskomen tussen 14 en 17 uur of een afspraak maken via het contactformulier.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Danilith voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ook altijd een kijkje nemen bij onze referenties of een gratis brochure aanvragen.

Kom ons ontdekken

Naast onze kijkwoningdagen kan je Danilith ook ontdekken op één van onderstaande events. Tot binnenkort!

  • Opendeurdagen op zaterdag 21 en zondag 22 september van 13 tot 17 uur !