Een huis op maat bouwen dat 100% aan je wensen voldoet

Deel dit artikel op

een huis op maat bouwen met bouwonderneming Danilith realisatie

Een huis op maat bouwen dat 100% aan je wensen voldoet

Ben je op zoek naar een andere woning? Waarom dan geen sleutel op de deur huis bouwen? Als je een bestaand huis koopt, is er altijd wel iéts dat niet helemaal volgens je wensen is. Danilith geeft je de kans om op een snelle en voordelige manier een huis op maat te bouwen dat volledig voldoet aan jouw smaak, noden en budget.

Sleutel op de deur?

Als je kiest voor een sleutel op de deur huis bouw je niet alleen volledig volgens jouw wensen, maar profiteer je ook van een vlot bouwproces. Dat komt doordat bouwonderneming Danilith het volledige bouwproces op zich neemt. We voeren alle grote en kleine werken tot in het kleinste detail uit. De technieken, processen en contracten die we gebruiken zijn bovendien allemaal uniform. Zo verloopt de bouw sneller en efficiënter. Tijdens het bouwproces heb jij maar 1 contactpersoon waarbij je terecht kan met al je vragen en wensen.

Budget onder controle

Een ander voordeel van een sleutel op de deur huis bouwen, is dat je zonder problemen binnen je budget kan blijven. Tijdens het verkennend gesprek bespreken we je wensen. Op basis hiervan stellen we een ontwerp voor binnen jouw budget.

Eenmaal de offerte en het ontwerp zijn goedgekeurd, kan je erop rekenen dat we dat budget niet overschrijden. Je weet dus perfect waar je aan begint en hoeveel het huis van je dromen zal kosten.

À la carte bouwformule

Als je een huis wilt bouwen dat 100% voldoet aan je verwachtingen, kies je best voor de À la carte bouwformule. Met deze bouwformule krijg je volledige vrijheid. Van het ontwerp tot de afwerking; jij hebt de touwtjes in handen.

Om te beginnen bouw je volgens een eigen plan, afgestemd op jouw smaak, wensen en budget. Je kan kiezen voor eigen bouwgrond of bouwgrond uit het aanbod van Danilith. Ook de mate van afwerking kan je kiezen. Naar een instapklaar huis kan je gelijk verhuizen, zonder dat je nog iets van werk hebt. Een afwerkingsklare woning daarentegen moet je zelf nog afwerken vanbinnen. Zo spaar je geld uit, maar kan je dus niet onmiddellijk verhuizen. Aan jou de keuze.

Hecht je veel belang aan budget? Dan kan je ook kiezen voor een Comfort-woning met een vast ontwerp. Ontdek alle 26 woningtypes, jouw stijl zit er ongetwijfeld ook tussen!

Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure hier aan.

Uniek, geautomatiseerd bouwproces

Voor het bouwen van een sleutel op de deur huis, maken we bij Danilith al decennialang gebruik van een geautomatiseerd proces: systeembouw, ook wel prefab bouw genoemd. Dit wil zeggen dat we elke woning grotendeels in eigen atelier produceren, waar de bouwomstandigheden ideaal zijn. Hier krijgen wind, vorst, regen, diefstal en vandalisme namelijk geen kans. Voorwaarden voor een snelle en kwalitatieve bouw.

Na de indoor productie van alle gevel- en dakelementen, vervoeren we deze naar de werf. Hier kunnen we dan gelijk beginnen met de montage van je droomhuis. Dankzij al deze tijdswinst kunnen we de bouwtermijn reduceren tot ongeveer 6 maanden.

Bezoek ons nieuwe sleutel op de deur huis

Wil je het resultaat van onze geautomatiseerde bouwmethode met eigen ogen zien? Breng dan eens een bezoek aan onze nieuwe kijkwoning in Wortegem-Petegem. Dit is een bijna-energieneutrale of BEN-woning die beschikt over de modernste technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica. Een energienorm waaraan vanaf 2021 alle nieuwbouwwoningen moeten voldoen. Deze BEN-woning is dus zeker een bezoekje waard als je een huis wilt bouwen! Je kan elke zaterdag en zondag (behalve feestdagen en vakantieperiodes) langskomen tussen 14 en 17 uur of een afspraak maken.

Meer weten?

Heb je nog vragen over het bouwen van het ideale huis? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ook altijd een kijkje nemen bij onze referenties of een gratis brochure aanvragen.

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Lasne (Route de Beaumont 2B)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)