5 redenen om te bouwen met Danilith

Waarom je huis laten bouwen door Danilith? Daar kunnen we meer dan 1 goede reden voor geven: het is gemakkelijk, de kwaliteit is top, je bouwt de woning die jij wil (exact binnen jouw budget) en je wordt persoonlijk begeleid door het hele bouwproces! O ja, dankzij ons uniek prefab bouwsysteem bouw je perfect energiezuinig (BEN) en gaan de werken vooruit. Zullen we de verhuisfirma al bellen?

1. Je bouwt je woning in je eigen stijl

Welke woning je ook wenst te bouwen, groot of klein, in een eigentijdse of meer traditionele stijl. Met Danilith kan je werkelijk alle kanten uit. We bouwen je huis volledig volgens jouw plan (À la carte) of geven je de keuze uit meer dan 20 typewoningen (Comfort). Maar welke formule je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je droomwoning er binnen het afgesproken budget, mooi op tijd en perfect afgewerkt staat… Precies zoals jij dat wil. Heb je liever dat we je woning casco opleveren? Geen probleem, alles is bespreekbaar.

2. We gebruiken een uniek prefab bouwsysteem

Waarom we zo zeker zijn dat we jouw droomhuis op tijd en zonder onaangename budgettaire verrassingen kunnen bouwen? Het geheim zit in ons prefab bouwsysteem. Met dit zelf ontwikkeld sleutel op de deur systeem bouwen we in onze ateliers elke woning in een geautomatiseerd proces met uitsluitend hoogwaardige, traditionele bouwmaterialen. Zo kan je op beide oren slapen: het resultaat zal aan al je verwachtingen voldoen. Omdat we alle gevels en het dak binnen bouwen, speelt slecht weer ons bovendien geen parten en komt de planning nooit in het gedrang.

3. Je woning is perfect energiezuinig (BEN)

Energiezuinig bouwen is voor ons een koud kunstje! Wist je dat we met ons prefab systeem al in de jaren 70 woningen bouwden die voorzien waren van kwalitatieve isolatie? Ondertussen hebben we het zo geperfectioneerd dat we er moeiteloos bijna-energieneutrale (BEN) woningen mee kunnen bouwen. Je dak en muren worden geïsoleerd volgens de laatste normen en omdat we de gevelelementen op de werf naadloos in elkaar passen, zijn koudebruggen uitgesloten. Kortom, dankzij onze energiezuinige aanpak zit je er straks warmpjes in.

4. Wij regelen alles voor jou

Danilith staat bekend om zijn persoonlijke aanpak. Dat mag je aan iedereen vragen die al met ons een woning heeft gebouwd. Ruwbouw of afgewerkt. Van bij het eerste gesprek tot het moment dat we jou de sleutel van je woning overhandigen zorgen we dat jij je bij ons thuisvoelt. We luisteren naar jouw plannen en denken voortdurend mee na hoe we je droomwoning volgens jouw wensen kunnen realiseren. Bij vragen staat je contactpersoon altijd voor je klaar. Ook alle administratieve taken nemen we met veel plezier uit jouw handen: bouwaanvraag indienen, contacten met de architect, het EPB-attest in orde brengen… We regelen alles voor jou!

5. Ons bouwbedrijf bouwt al 100 jaar kwaliteitswoningen

Na 100 jaar en meer dan 17.000 woningen te hebben gebouwd, mag je gerust stellen dat je met Danilith kiest voor een ervaren en betrouwbare bouwpartner. We zijn een groot familiaal bouwbedrijf, geboren en getogen in Wortegem-Petegem, Oost-Vlaanderen. Sleutel op de deur bouwen zit al generaties in ons DNA. En hoewel we zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf met bijna 300 medewerkers en actief in België, Nederland en Frankrijk blijven we trouw aan onze roots en onze persoonlijke aanpak. Met de vierde generatie van de familie Delmulle aan zet, kijken we de toekomst dan ook vol vertrouwen én ambitie tegemoet.

Hoeveel kost een woning bouwen met Danilith?

Overtuigd? Of wil je nog een extra reden om samen met ons jouw woning te bouwen? De kostprijs misschien? Die hangt natuurlijk af van het type woning dat je wil zetten. Maar om je een idee te geven: je hebt al een Comfort-woning vanaf €198.438 (inclusief btw en kosten). Wil je een concreter idee over hoeveel jouw droomwoning zal kosten? Contacteer ons voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze realisaties

Bekijk hier enkele woningen die we recent realiseerden. Je vindt er vast inspiratie voor jouw huis of appartement! Laat je inspireren.