5 redenen om langs te komen op onze Batibouw stand

Deel dit artikel op

Het is weer Batibouw! Heb je bouw- of verbouwplannen, dan is dit het ideale moment om ideeën op te doen. Kom van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart langs en laat je op de Danilith stand inspireren door ons unieke bouwsysteem en de laatste bouwtrends. Hier vind je alvast 5 redenen om even binnen te springen.

1) Bijna 100 jaar ervaring

Bouwen zit in ons bloed. Al bijna een eeuw bouwt ons familiebedrijf huizen en appartementen van een hoogstaande kwaliteit. Elke dag opnieuw gaan we daarbij op zoek naar nieuwe manieren om nog duurzamer, energiezuiniger en efficiënter te bouwen. Dit alles met maar één doel voor ogen: de woning bouwen van jouw dromen. Onze klanten staan nu eenmaal altijd centraal, al bijna 100 jaar lang.

2) Focus op energiezuinig en duurzaam wonen

De energienormen worden steeds strenger. Tegen 2021 wil Vlaanderen “bijna energieneutraal” bouwen. Alle Danilith nieuwbouwwoningen voldoen dan ook aan de strengste energienormen, daar kan je gerust op vertrouwen. Onze eigen EPB-expert begeleidt je persoonlijk doorheen het hele bouwtraject, zodat de strengste energienormen moeiteloos gehaald worden. Kiezen voor Danilith is kiezen voor energiezuinig en duurzaam bouwen.

3) Transparante aanpak

Of je nu gaat voor de A la carte of Comfort formule, elke Danilith woning wordt gebouwd volgens een vast plan en budget. Zo weet je van bij de start van het project perfect waar je staat. Van gezinswoning tot pastorie, van compact tot ruim, van instapklaar tot afwerkingsklaar. In ons ruime aanbod vind je woningen in elke stijl en voor elk budget. Bij Danilith kom je niet voor verrassingen te staan. Transparantie is troef.

4) Bouwen zonder zorgen

Bouwen synoniem aan slapeloze nachten? Niet bij Danilith. Bij ons kan je rekenen op een opvolging van A tot Z. Van het ontwerp door de architect tot het aanvragen van de nodige vergunningen, de keuze van de materialen en de administratieve opvolging voor, tijdens en na het volledige bouwproces. Dat is bouwen zonder zorgen!

5) Uniek bouwsysteem

Danilith ontwikkelde een uniek eigen bouwsysteem voor betaalbare woningen op maat die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle dak- en gevelelementen worden vervaardigd in onze ateliers in een geautomatiseerd proces en nadien nauwkeurig gemonteerd op de werf. Resultaat: een hoge, gecontroleerde kwaliteit en een snelle oplevering. Slecht weer speelt voor ons immers geen rol!

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)