Bouwonderneming Danilith, een ervaren bouwpartner

Bouwonderneming Danilith

Bouwonderneming Danilith bouwt al 100 jaar huizen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen het budget de perfecte Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel-op-de-deur woning.

Tijdens de hele bouwperiode kun je ook rekenen op persoonlijk en professioneel advies, met het oog op een duurzaam eindresultaat: een kwalitatief hoogstaande woning die aan de strengste energienormen beantwoordt.

"Met onze missie en visie als leidraad kijken we, samen met al onze medewerkers, vol vertrouwen naar de toekomst."

Onze missie

Danilith is een familiebedrijf dat steunt op familiale waarden zoals respect, openheid en vertrouwen. Deze waarden vormen de fundamenten waarop we onze onderneming met succes hebben opgebouwd – en in de toekomst nog verder willen uitbouwen.

We willen het verschil blijven maken met ons vakmanschap en bouwsysteem, met het oog op het realiseren van duurzame kwaliteitswoningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Sterker: we willen de referentie zijn en blijven in het geautomatiseerd bouwen met traditionele materialen van betaalbare, energiezuinige en kwalitatief hoogstaand afgewerkte woongelegenheden (sleutel-op-de-deur woningen).

Onze visie

In onze ambitie om betaalbare en kwalitatief hoogstaande woningen in een geautomatiseerd proces te bouwen moeten we onze kernwaarden nog meer uitspelen en durven groeien.

Daartoe zetten we in op innovatie. Alleen met goed opgeleide mensen die mee zijn met de nieuwste technieken, materialen en regelgeving kunnen we ons blijvend onderscheiden in de competitieve bouwmarkt.

Klantentevredenheid

De klantentevredenheid hoog houden is een ander aandachtspunt waar we elke dag aan werken. Tevreden en zorgeloze klanten zijn nu eenmaal onze beste ambassadeurs en helpen onze naam als een transparante en betrouwbare bouwpartner uit te dragen.

Ten slotte willen we een onderneming zijn waar iedereen zich thuis voelt. Onze medewerkers zijn als familie en krijgen alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Onze klanten willen we op elk moment een welkom en zorgeloos gevoel geven, en op hun wenken bedienen. Maximale klantentevredenheid realiseren met enthousiaste en vakbekwame mensen, daar gaan we voor.

Ook overtuigd van onze aanpak?

Werken voor Danilith  of  Contacteer ons