Het verhaal van Roland en Christiane

Bouwen met een persoonlijke toets

In 1973 bouwden Roland en Christiane hun eerste woning in Brugge. Met Danilith. Meer dan 40 jaar later verhuisden ze naar Hoeilaart in Vlaams-Brabant. Daar bouwden ze op een eigen stuk grond een nieuwe woning. Opnieuw met Danilith.

2 woningen in 40 jaar

“Toen we in de jaren 70 Danilith leerden kennen, waren we onder de indruk van de manier van bouwen. De kwaliteit van de materialen, de snelheid van het bouwsysteem, de persoonlijke opvolging, de prijs. Alles klopte. Bovendien bleek onze woning, een bungalow, voor die tijd al uitzonderlijk goed geïsoleerd.”

De aangename samenwerking, het energiezuinige resultaat en de goede prijskwaliteitsverhouding waren de voornaamste redenen waarom het koppel in 2014 opnieuw contact opnam met Danilith.

“Mijn man was met pensioen en we hadden bouwgrond gekocht dicht bij het centrum van Hoeilaart”, vertelt Christiane. “Na een bezoekje aan de kijkwoning in Wortegem-Petegem zijn we rond de tafel gaan zitten om onze plannen te bespreken. Samen met een architect van Danilith hebben we alles tot in de kleinste details doorgenomen. Vandaag bouwen is immers niet simpel. Je moet aan zoveel normen voldoen. Daarom is het gemakkelijk als je met iemand werkt die dat allemaal voor jou regelt. De bouw van onze halfopen A la Carte woning verliep zoals we hadden verwacht: heel vlot. Danilith zorgde dat alle werken elkaar mooi opvolgden zodat de timing gerespecteerd bleef. En als we vragen hadden, volstond één telefoontje. Dat persoonlijk contact is en blijft echt uniek.”

Na een bezoekje aan de kijkwoning in Wortegem-Petegem zijn we rond de tafel gaan zitten om onze plannen te bespreken.

Afwerking inbegrepen

De afwerking en inrichting van hun woning namen Roland en Christiane zelf voor hun rekening. “Omdat Danilith nauwe contacten onderhoudt met gespecialiseerde firma’s hebben zij ons daarin wel geadviseerd. En het resultaat mag gezien worden!”

En of ze dus tevreden zijn met hun tweede Danilith woonst. “Sinds we hier wonen hebben zelfs al verschillende mensen aangebeld om te vragen met wie we gebouwd hebben en wat onze ervaring is met het bouwsysteem van Danilith. Het antwoord is altijd hetzelfde…”

Bezoek onze kijkwoningen