Kostprijs sleutel op de deur woning

Deel dit artikel op

kostprijs sleutel op de deur woning prijs

Wat kost een sleutel op de deur woning?

Een woning bouwen is een hele investering. Niet alleen financieel maar ook in tijd. Daarom is een goede voorbereiding noodzakelijk. Wat is mijn budget, wat is de volledige kostprijs van de woning, hoeveel tijd kan ik zelf vrijmaken tijdens de bouwperiode… Vooraf een duidelijk antwoord hebben op deze vragen helpt je al een hele stap vooruit bij het kiezen van de geschikte woning én bouwpartner.

Kiezen voor een sleutel op de deur woning

Vind je een duidelijke inschatting van de kostprijs, een visueel beeld van de woning, een (kortere) uitvoertermijn en één aanspreekpunt belangrijk? Geef je de voorkeur aan een zorgeloze aanpak (wegens tijdsgebrek of onvoldoende bouwkennis)? Dan is een sleutel op de deur woning een interessante optie.

Sleutel op de deur is een bouwconcept waarbij één bouwfirma het volledige bouwproces verzorgt: het bouwplan en het ontwerp, de ruwbouw en de volledige binnen- en buitenafwerking, het budgetbeheer, de administratieve rompslomp en de nazorg.

Sleutel op de deur bouwen kan volgens eigen plan (A la carte), tenzij je kiest voor een woning uit ons aanbod van 26 typewoningen volgens vast plan (Comfort).

Danilith typewoningen

Je hebt de keuze uit een waaier aan stijlen: van een klassieke woning in pastorijstijl tot een moderne woning met eigentijdse elementen. Afhankelijk van de stijl van de woning, biedt Danilith 3 types uitvoeringen:

Sleutel op de deur prijzen (comfort typewoningen)

De kostprijs van een sleutel op de deur typewoning is afhankelijk van onder andere de bewoonbare oppervlakte en het type van uitvoering.

Zo is er al sleutel op de deur woning beschikbaar vanaf € 140.569. Ideaal voor koppels of gezinnen met een beperkt budget.

In ons aanbod vind je 13 typewoningen in een prijsklasse van € 140.000 tot € 170.000.

Mag het iets meer zijn? Dan hebben we ook 13 typewoningen voor meer dan € 170.000 met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 175 m².

Interesse? Neem hier een kijkje in ons ruime aanbod sleutel op de deur comfort type woningen.

Een sleutel op de deur woning met bouwonderneming Danilith

Wil je bouwen zonder zorgen? Zoek je een sleutel op de deur woning binnen jouw budget? Kies dan voor een bouwpartner die naar je luistert en het volledige bouwproces voor zijn rekening neemt. Bouwonderneming Danilith is die partner!

Benieuwd hoe Danilith dit in de praktijk verwezenlijkt? Bezoek onze kijkwoning in Wortegem-Petegem, bekijk onze referenties of vraag onze gratis brochure aan.

Persoonlijk advies of een afspraak? Contacteer ons hier.

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)