Opendeur in BEN-kijkwoning en atelier

Deel dit artikel op

Heb je je altijd al afgevraagd hoe wij onze Home made Home woningen maken? Dan is dit je kans. Op zaterdag 18 en zondag 19 september zetten we niet alleen de deuren van onze BEN-kijkwoning in Wortegem-Petegem open. We geven je ook een exclusieve rondleiding door ons atelier. Zo kan je zelf komen kijken hoe het Danilith bouwsysteem werkt.

Boek een rondleiding in ons atelier

Onze Home made Homes worden volledig in ons atelier in Wortegem-Petegem gebouwd. De gevels worden er in een geautomatiseerd proces in elkaar gezet en manueel vakkundig afgewerkt. Tot de isolatie en het schrijnwerk toe. Da’s behoorlijk indrukwekkend om te zien.

Bouwonderneming Danilith atelier prefab bouwen

Tijdens de opendeurdagen op zaterdag 18 en zondag 19 september zetten we de deuren van ons atelier voor je open. Een unieke gelegenheid om onder begeleiding van onze medewerkers en in alle veiligheid het Home made Homes bouwsysteem te komen ontdekken. Reserveer snel je plaats als je deze rondleiding achter de schermen niet wil missen.

Bezoek een bijna-energieneutrale woning

Als je plannen hebt voor een nieuwbouwwoning moet je vandaag rekening houden met bijzonder strenge energienormen. Met Danilith hoef je je daar alvast geen zorgen over te maken en dat laten we je graag zien.

Op onze opendeurdagen ben je van harte welkom voor een bezoek aan onze BEN-kijkwoning in Wortegem-Petegem. We vertellen je dan alles over hoe je met Danilith je bijna-energieneutrale droomwoning kan bouwen. Benieuwd? Maak een afspraak (voor de veiligheid) en kom langs.

Bouwonderneming Danilith BEN Kijkwoning

Afspraak verplicht

Om je bezoek vlot en veilig te laten verlopen, vragen we je op voorhand je plaats te boeken. Zo kunnen we je persoonlijk ontvangen en rondleiden. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via dit formulier.

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)