Een instapklare woning bouwen of kopen? Reken op Danilith

Deel dit artikel op

instapklare woning bouwen of kopen realisatie bouwonderneming Danilith

Een instapklare woning bouwen of kopen? Reken op Danilith

Wil je een eigen huis bouwen of kopen? Denk dan ook eens na over de mate van afwerking. Bij Danilith kan je terecht voor een instapklare woning. In dat geval leveren wij je een volledig afgewerkte sleutel op de deur woning op, waar jij geen werk meer aan hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is verhuizen.

Wat is een instapklare woning?

In de bouw van een nieuwe woning kruipt heel wat tijd en energie, wat niet altijd makkelijk te combineren is met een job en een gezin. Danilith kan je alle zorgen uit handen nemen en instaan voor de bouw van a tot z. Hierbij kan je zelf de afwerkingsgraad kiezen. Een instapklare woning is volledig afgewerkt en kan je direct bewonen. Dit is de ideale oplossing als je geen tijd of zin hebt om zelf nog te werken aan de woning of als je niet zo handig bent.

Wil je geld besparen of heb je genoeg tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken, dan kan je ook gaan voor een afwerkingsklare woning. In dat geval neem je zelf nog de binnenafwerking voor je rekening.

Door te kiezen voor een instapklare woning win je een hoop tijd en zorgeloosheid!

De slimme en snelle keuze

Een instapklare woning bouwen we o.b.v. het sleutel op de deur principe. Dit wil zeggen dat Danilith als enige bouwonderneming instaat voor het volledige bouwproces. Van coördinatie en uitvoering van de bouwwerken tot de afwerking.

Het grote voordeel is dat wij je huis opleveren binnen een afgesproken bouwtermijn. Deze termijn is ook korter, omdat we geen afzonderlijke aannemers moeten vinden voor de verschillende opdrachten. Bovendien gebruiken we uniforme technieken, processen en contracten die een vlot bouwproces bevorderen.

Bij het bouwen of kopen van een instapklare woning kan je ook je budget goed onder controle houden. Voordat we beginnen aan de werken, ontvang je een duidelijke prijsinschatting waarvan we niet meer afwijken. Dankzij al deze voordelen, geniet je van een snelle en zorgeloze verhuizing naar een perfect afgewerkte woning.

Bouwen of kopen

Een instapklare woning kan je zowel bouwen als kopen bij Danilith. Wij hebben een gevarieerd aanbod nieuwbouwhuizen, bouwgronden en nieuwbouwprojecten te koop. Maar je kan ook kiezen om te bouwen.

Onze Home made Homes zijn kwaliteitswoningen die we maken volgens een uniek, geautomatiseerd bouwproces. We produceren de gevel- en dakelementen in eigen atelier, transporteren de elementen naar de bouwsite en monteren het huis ter plaatse. Zo beïnvloeden externe factoren zoals het weer de bouw niet.

Je kan kiezen voor 2 woningen: Comfort en À la carte. In het 1e geval heb je de keuze uit 26 woningtypes, allemaal verschillende oppervlakten en prijzen. Met de À la carte-formule heb je de volledige vrijheid om je huis te bouwen volgens jouw wensen en budget. Je kan kiezen voor een instapklare sleutel op de deur woning, maar ook voor een basiswoning als je een kleiner budget hebt.

Vraag de Comfort- of de À la carte-brochure aan.

Instapklaar & energiezuinig

Dankzij de instapklare woningen van Danilith kan je niet alleen betaalbaar, snel en op maat bouwen, maar ook energiezuining. Vanaf 2021 is bijna-energieneutraal bouwen (BEN) de norm voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en de home made homes van Danilith voldoen nu al aan alle energienormen. Ook onze nagelnieuwe kijkwoning in Wortegem-Petegem is volledig uitgerust voor de nieuwbouweisen van de toekomst. Het beschikt over de modernste technieken op vlak van verwarming, isolatie, ventilatie en domotica.

Wil je zelf ook energiezuinig bouwen? Danilith heeft een eigen EPB-expert in dienst die je begeleidt en adviseert tijdens het volledige bouwproces.

Meer weten?

Wil je meer weten over het bouwen of kopen van een instapklare woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Welke woning het ook wordt, je profiteert altijd van een voordelig, snel en eenvoudig bouwproces én een directe verhuizing.

Ben je benieuwd hoe een Danilith-woning eruitziet? Breng dan een bezoek aan onze BEN-kijkwoning in Wortegem-Petegem, bekijk onze referenties of vraag de gratis brochure aan.

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)