6 redenen waarom je onze Batibouw-stand niet zomaar voorbij mag lopen

Deel dit artikel op

Van 23 februari tot 3 maart opent Batibouw opnieuw zijn deuren. Hét mekka voor iedereen met bouw- of verbouwplannen, op zoek naar ideeën en informatie. Laat je inspireren door de nieuwste technologieën en ontdek de laatste trends in de bouwsector. Ongetwijfeld zal je keuzes moeten maken. Wij geven je alvast 6 redenen waarom je de Danilith stand beslist niet zomaar voorbij mag lopen.

1) 95 jaar ervaring ten dienste van de klant

Bouwen zit in ons bloed. Al meer dan 95 jaar bouwen we huizen en appartementen, met een hoogstaande kwaliteit en uitmuntende klantenservice als rode draad. Elke dag opnieuw gaan we op zoek naar nieuwe manieren om duurzamer, energiezuiniger en efficiënter te bouwen. Dit alles met maar één doel voor ogen: de woning bouwen van jouw dromen.

2) Focus op energiezuinig en duurzaam bouwen

De energienormen worden steeds strenger. Tegen 2021 wil Vlaanderen “bijna energieneutraal” bouwen. Alle Danilith nieuwbouwwoningen voldoen dan ook aan de strengste energienormen. Onze eigen EPB-expert begeleidt je doorheen het hele bouwtraject, zodat de strengste energienormen moeiteloos gehaald worden. Kiezen voor Danilith is kiezen voor energiezuinig en duurzaam bouwen.

S Peil BEN Kijkwoning bouwonderneming Danilith

3) Extra keukenbudget

De keuken is het hart van de woning. We streven dan ook bij elk project naar een degelijke keuken met kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking, binnen het vooropgestelde budget.

Kies je tijdens Batibouw voor een Danilith A la carte woning, dan voorzien we een extra keukenbudget van €4000. Ga je voor de Comfort formule, waar er normaalgezien geen apart keukenbudget is voorzien, dan krijg je van ons €4000 budget cadeau!

4) Budgetvriendelijk bouwen met correcte afspraken

Of je nu gaat voor de à la carte of comfort formule, elke woning wordt bij ons gebouwd volgens een vast plan en budget. Zo weet je van bij de start van het project perfect waar je staat. Van gezinswoning tot pastorie, van compact tot ruim, van instapklaar tot afwerkingsklaar. In ons ruime aanbod vind je woningen voor elk budget. Bij Danilith kom je niet voor verrassingen te staan.

5) Zorgeloos bouwen

Bouwen synoniem aan slapeloze nachten? Niet bij Danilith. Bij ons kan je rekenen op een opvolging van A tot Z. Van het ontwerp door de architect tot het aanvragen van de nodige vergunningen, de keuze van de materialen en de administratieve opvolging voor, tijdens en na het volledige bouwproces. Dat is bouwen zonder zorgen!

6) Innovatief bouwsysteem

Danilith ontwikkelde een uniek eigen bouwsysteem voor betaalbare woningen op maat die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle dak- en gevelelementen worden vervaardigd in onze ateliers in een geautomatiseerd proces en nadien nauwkeurig gemonteerd op de werf. Resultaat: een hoge, gecontroleerde kwaliteit en een snelle oplevering.

BEZOEK ONZE KIJKWONINGEN

- Wortegem-Petegem (Tjammelsstraat 45)
- Lasne (Route de Beaumont 2B)
- Roosdaal (Ninoofsesteenweg 58)